Porselen Kaplama

Porselen Kaplama

https://frigyadental.com/wp-content/uploads/2023/03/porselen.jpg

Porselen diş, diş yapısının estetik ya da sağlık açısından tedavi edilmesi sebebiyle başvurulan porselen ham maddeli diş kaplama yöntemidir. Zaman ilerledikçe benlik saygınızı olumsuz etkileyebilecek lekeli, eksik veya hasarlı dişlerle yaşamaya devam etmenize gerek bıraktırmayacak diş uygulamalarından bir tanesidir. Dişe kaplama yaptırarak bu sorunlarınızdan kurtulabileceksiniz.

Porselen diş kaplama diş yapısıyla ilgili sorunları çözmek için uygulanır. Dişlerinizde bulunan eksikler veya görüntü açısından hoşnut olmadığınız kusurlu bulduğunuz dişler nedeniyle gülüşünüzü saklamak için ekstra çaba harcamamanız adına, dişlerinizin yüzey kısmındaki üst tabakasına yerleştirilen ve porselen temel malzemesinden oluşan tedavi biçimidir. Böylelikle diş estetiği açısından görünümünüz eskisine nazaran daha iyi bir hal alır.

Işık geçirgenliği sayesinde günümüzde en estetik sonuçları veren bu restorasyonlarla renk değişikliklerini ve dişlerdeki çapraşıklıkları gidermek mümkündür. Porselen diş uygulamasında amaç ilk olarak kişinin yüzüne uyumlu, doğala en yakın, çiğneme ve konuşma işlevlerini en rahat şekilde yerine getirmesini sağlayacak yapay dişler yapmaktır. Porselen diş kaplama, genellikle doğal diş rengindedir.

Diş çimentosu yardımıyla hasarlı dişlerinizin yüzeyine sabitlenerek uygulanır. Böylece altta yatan diş daha güçlü olur. Tam olarak seramik restorasyonlar olarak da bilinirler. Biyo-uyumlulukları, dayanıklılıkları, güçleri ve diğer özellikleri nedeniyle porselen dişler en yaygın kullanılan ve dayanaklı kaplamalardır.Metal altyapılı porselen kaplamalar en ekonomik kaplama çeşidi olduğu için gözde tercihler arasında yer almaktadır.

https://frigyadental.com/wp-content/uploads/2023/02/denticare-logo-2.png

Her Biri Alanında Uzman Ekibimizle Hizmetinizdeyiz.

Referanslarımız
Sosyal Medya

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Copyright 2023 Frigya Dental.

Copyright 2023 Frigya Dental.